Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Sunday, August 23, 2015

SEHATI SEJIWA 2015

Salam Rakyat Malaysia,

Dah 2015.. Slogan tahun ni kite punye PM piley #SEHATISEJIWA

Logo yang di gunapakai  adalah seperti dibawah:



Selamat Menyambut Hari Merdeka lah pada semua. Jangan berfoya-foya buat maksiat dah la yer.

3 comments:

  1. Свадьба:) проститутки Харькова вип, сексапильная красотка, возбуждающая и страстная, приглашает тебя на шикарное свидание, полное чувственной неги! Люди бежали бы друг от друга, если бы видели один другого в полнейшей откровенности.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...