Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Friday, May 20, 2011

First adsense payment received!

Alhamdulillah..
Sedikit mengantuk balik dari shift malam td.. On the way balik rumah terus singgah PUBLIC BANK untuk ambil gaji dari google adsense.

Ni kali pertama ambe cash out money dari GooGLe inc. melalui western union. Taklah banyak mane pon. Cukup-cukup untuk minimum cash out je..


TQ pakcik gugel.. lain kali bagi banyak2 lagi yer!

^_^\/

2 comments:

  1. warrrghh sumker sumker!!boley makan nando mlm ni..hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...