Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Thursday, March 31, 2011

Ghadafi rupanya berasal dari Indonesia.

Haishhh.. Indon ni tak habes² ade mirip org² popular dunia.. Hari tu ambe post pasal Justin Bieber, kali ni PoKCoH bawa anda berjumpa Nurdin Halid yang mirip Presiden Muammar Ghadafi:

Kembar David Blaine

Hehehe, guane deme? Sihat dok? Arini ambe nok share video kembor david blaine.. Ni hanyalah santapan minda supaya dok ngatuk ketika bekerja. Memang sempoi video ni.. layannnnz..

Iklan² Nakal pilihan PoKCoH

Hehe.. santapan sebelum menghisap rokok tetapi selepas makan tengah hari.. Layannnz

Kasih sayang seorang ibu

http://1.bp.blogspot.com/_zFYDsZzXIFQ/TVN6sdA6ykI/AAAAAAAAABY/XDljnFiguoM/s1600/kasih%2Bibu.jpg

Wednesday, March 30, 2011

Step up prank

Agak² korang la kan, kalo buat kat 7 eleven ni kene makan penyepak tak?

Tuesday, March 29, 2011

Nak bagi yang mana satu?

Suatu hari anda berjalan² mencari pasangan, tibe², anda lalu didepan mereka.. Ditangan anda ade sedikit daging masak merah (kehkehkeh).. Anda akan bagi dekat mana satu?


Kenapa mabuk itu haram.

Semua orang islam yang waras pon tau kan kita tak boleh minum arak sebab memabukkan. AlQuran pon ade sebut dengan jelas. Kita saksikan video yang menunjukkan betapa jijik akibat mabuk ini. Papepon, ambe credit pada yang buat video ni.

Parking tercanggih didunia

Ilusi mata

Haaa.. sape yang tgh insomnia seperti ambe skang ni? Jom join ambe peningkan kepala supaya dapat tido sbb ambe mmg dah ponin kepalo sangat² angkara tak cukup tido siang tadi.. mula la keje mlm ngantok tahap gaban =(

Ok, jom mulakan sesi mata kita.. Tenung gambar bawah neyh 5 saat.. then try follow arus bulatan tu.. Berjaya tak? kihkihkih

Dah.. ambe follow arus ni sampei nak tumbang dah.. hahaa

Monday, March 28, 2011

Bukti ular pon ade nafsu (18SX)

Entri mengandungi unsur² lucah yang tidak keterlaluan. Bagi yang ingin melihat, sila pastikan otak anda waras dan berakal. Dah start tengok tu sila tengok sampai abis yer! Pokcoh dah tgk 2 kali dah.. hahaha

Boss, saya MC arini.

Saat pengguna memaki hamun talian hayat 100 untuk masalah TM, Brader ni amat bersyukur dapat mintak MC kat Bos sbb ade telekom yang tak lekang dek banjir.. huHuHu..

Gadis Boneka

Wang Jia Yun – Seorang gadis Highschool yang terkenal karena mirip dengan boneka.

Aksi lucah baby secara umum

Hehe.. ambe bawakan aksi yang terakam ketika baby ini membuang ttebiatnyer kat patung pompuan dihadapannya. Layannnzz..

Saturday, March 26, 2011

Video tertua di youtube

Hehe.. kali ni ambe nak share info sket.. Semua orang ambe anggap tau la ape itu youtube kan.. komuniti video sharing yang terkenal dimana menduduki antara 7 website paling banyak dilawat oleh (alexa.com).

Cutest puppy on the earth


Temui Boo - Puppy seakan patung yang paling kiut didunia. Puppy ini jenis Pomeranian. Boo memiliki hampir 1 juta peminat di facebook.

Friday, March 25, 2011

Fax bermula dengan 02

Fuh.. penat bukan main lagi ambe skang ni.. Bukan sebab keje tapi sebab kat sejam pusing2 mencari tempat ade servis fax. Lepas 3 pusat CC area wangsa maju ni ambe singgah tp sumer hampa, ambe try pergi kedai potostat kat seksyen 2. Nasib ade and 50sen je satu page.

Tp lepas settle fax tu baru ambe perasan yang alamat fax tu di Menara KLCC, tp nombor dia bermula dengan 02-XXXXXXXX. Betul ke tak ek? Ade sape2 tau?

Thursday, March 24, 2011

Gambar Panas Miley Cyrus

Miley Cyrus (16 tahun) baru-baru ini membuat pertunjukkan mengejutkan di depan khalayak.  Artis remaja yang popular melalui siri Hannah Montana ini menari seksi ketika menghadiri upacara pesta untuk meraikan projek filem terbarunya The Last Song. Akibatnya, perbuatan tak senonoh Miley ini mendapat cemuhan dan protes dari para hadirin yang lain. Kerana dia dianggap belum cukup umur untuk memperlihatkan tarian yang dianggap 'daring' tersebut. Jom kita tinjau foto-foto seksi Miley di bawah ini.
miley cyrus Foto Hot Miley Cyrus, Artis Remaja Amerika yang Menari Erotis di Depan Publik

Jangan tiru aksi ini! (18SX)

Warning! Amalan mencuri itu adalah haram dan salah disisi undang². Tapi terfikirkah anda bahawa ada yang sanggup mencuri menggunakan cara dibawah?

The King's Speech (2010) BDRip MKV Mediafire

Sape² yang tengah ade connection laju cam kat opis tu (ehem²), download ah cepat citer ni. Menang OSCAR 2010 ni.. Ambe pon tgh download lagi ni.

Nak download jugok ke? Holasss gi kat link ni : http://safelinking.net/p/ab7f12bf09
Quality terbaik dari ladang. BlueRay Rip tu..

Gathering kelab Mustang Poland 2011

Mustang Klub Polska
As-salam semua pembaca, sebelum memulakan kerja setelah rehat ni, jom kasi pecutan semangat skit macam geng² kereta Mustang ni.

Sape layan knight rider tau la pasal kete ni.

Mourinho: Saya akan kembali ke EPL

Jose Mourinho berhasrat untuk kembali ke Premier League. "Saya rindu EPL, dan pekerjaan saya selanjutnya akan ada di EPL. Ada urusan yang belum selesai," ujar Mourinho.

Sejarah perkembangan Apple Computer Inc.

Apple, atau lebih tepatnya adalah “Apple Computer Incorporated“, merupakan sebuah perusahaan komputer berpengkalan di Cupertino, California.

Manakala Mac atau Macintosh pula merujuk kepada produk-produk komputer yang dibuat oleh Apple Computer Inc (line of personal computer designed, developed, manufactured, and marketed by Apple Computer – Wikipedia), seperti MacBook Pro, PowerBook, iBook.

Sementara itu, perkataan “Mac OS” merujuk pada Operating System yang dikembangkan oleh Apple Computer.

Wednesday, March 23, 2011

Identiti sebenar Datuk T

Sebelum ini kita hanya mengenal kepala huruf T sahaja sebab diorang memakai kostum perisai untuk kekebalan diorang.. Jap tadi salah seorang dah mengaku siapa mereka. Maybe kamen rider merah kut yang bongkar.. huhuhu

Datuk T sebenarnye........

Datuk 'T' vs Datuk 'A'

Sekarang heboh pasal video adegan panas yang ditayangkan kat Hotel Carcosa Seri Negara KL tempoh hari. Sumber mengatakan dapat video tu dari Datuk T. So skang, ramai bertanya mengenai Datuk T ni siapa.. Korang rasa yang mane ek?

Ambe tak la amik port sangat.. cume ade bace dari sini:

Koleksi Gambar² Pertempuran Libya

Mari kita bersyukur ke Hadrat ALLAH SWT atas keharmonian yang diberi kepada Negara kita. Di Libya, tidak mengira usia, mereka berkorban nyawa untuk menegakkan hak mereka.


Justin Bieber berasal dari Indonesia?

Hahaha.. hebat dok tajuk entri ambe? Tapi memey betol pong budok kat bawah ni orang Indonesia. Panggilan dia Chiko. Same kan?


http://d.yimg.com/a/p/mu/ymv/146/movies_usmovies_ah/JustinBieberToStarInFirstFeatureFilmOutValentine39sDayWeekend2011.jpg

Tuesday, March 22, 2011

Women Tree

Pohon yang mengeluarkan buah aneh berbentuk seakan perempuan. Diberi nama Nareepol yang bermaksud Pohon Wanita. Boleh dijumpai di Petchaboon 500km dari Bangkok.


Pelbagai koleksi kereta yang digunakan dalam filem

http://hermawayne.blogspot.com
http://hermawayne.blogspot.com

Air Terjun di tengah Padang Pasir

Ambe jalan-jalan mencari info terkini tadi jumpa artikel pasal air terjun Augrabies yang terletak ditengah-tengah gurun Savannah. Sangat indah dan cantik ciptaan Allah ini!

7 wanita pertama tercantik tahun 2011

first ladies
Menjadi isteri kepada pemimpin suatu negara mesti kena ada kepintaran dan kecerdasan, tapi akan ada kelebihannya jika mereka juga mempunyai wajah-wajah yang cantik. Berikut ialah isteri-isteri para pemimpin negara yang termasuk dalam 7 wanita pertama paling cantik di tahun 2011 :

1. Queen Rania of Jordan

Monday, March 21, 2011

Hasil Dari Merebus Telur Dengan Air Kencing

Sekilas pandang tiada yang aneh pada masakan tradisional masyarakat Dongyang, China. Semua orang memanggilnya dengan panggilan biasa 'Telur Rebus'. Tetapi mampukah anda menahan rasa jijik setelah mengetahui cerita disebalik penghasilan telur rebus ini?

Masyarakat setempat menyebutnya 'tong zi dan' atau 'boy egg'. Sebutan ini merujuk ciri khas telur yang direbus di dalam air kencing anak laki-laki, bukannya di dalam air mendidih.

Lu Ming, penduduk asal di sana, mengatakan, 'boy egg' menjadi makanan tradisional yang cukup digemari masyarakat tempatan sejak beribu-ribu tahun silam. Pada 2008, hidangan ini bahkan didaftarkan di bawah warisan budaya yang dilestarikan.
http://calorielab.com/news/wp-images/post-images/egg02_thumb-468x313.jpg

Sunday, March 20, 2011

Rare Exports: A Christmas Tale (2010) DVDRip 350MB

Kate orang sambil berbudi, kita berbahasa kan. Sambil ambe download citer ni, share² skali la link dia ngan kawan². Cerita comedy|fantasy hok ambe pon dok tau pasal mende sbb tgh donload lagi nim.

Nok ikut ambe download? SINIEEEE

Pastu siap download tu, join kan sumer files tu gune software HJSPLIT. Zasss!

London Boulevard (2010) BRRip 550mb

Arini ambe kebosanan kat opis.. So... ambe download la citer kat atas ni sbb dok tgk lagi.. Selagi jupe hok quality mantap, ambe terus download. Rating kat imdb 6.5/10. Kire ok ah tu lebih separuh.

Nok download jugak? Klik SINI
Free je.. takyah daftar anda takyah kuar duit. Tp reti² la tanggung sendiri yer dah download tu. =P



Saturday, March 19, 2011

Awasi diri ketika naik tren!

Apa yang boleh dan tak boleh kita lakukan bila kita naik tren?

  • Nak duduk? berdiri?bertenggek? mencangkung? Sumer style boleh.
  • Nak menjerit? Memekik? melatah? mencarut pon boleh kalo anda tak malu la.
Tapi hati-hati dengan perbuatan anda kerana satu perkara yang kita biasa lakukan ini mungkin akibatnye:

video

Kenali tok guru MJ




Icon pop dunia. Sape la yang tak kenal mendiang MJ ni kan. Tetapi seperti Bruce Lee yang mane kita kenal salah seorang tok guru beliau ialah Ip Man, disini ambe bawakan tarian salah seorang tok guru MJ:

video
Hebat tak? hebat tak?

Sape setuju dia ni tok guru MJ angkat tangan macam saya =)


Thursday, March 17, 2011

32th anniversary at Wadi Hadramauth

Semalam 16 Mac, genap 33 tahun Ibu dan Abah ambe bersama mengharungi duniawi ini sebagai suami/isteri. Kebetulan Abah ambe ade conference kat KL ni, dapat la kitorang satu family yang tak berapa lengkap ni gathering nak celebrate ulangtahun hari bermakna diorang. Since ramai most of us keje dekat dengan area KLCC, so kami pon sepakat nak having dinner kat Wadi Hadramawt(Jln Ampang).

Yang nak sangat merasa yemen cuisine ni ialah Ibu ambe la sbb dia dah pernah tgk dalam channel travel kat astro tu.

So bawah ni la sedikit moment yang sempat diambil:

Tuesday, March 15, 2011

Tsunami video compilation

Nah ambe kasi letak kat sini sumer video dalam koleksi ambe:

video
After Friday's 8.9-magnitude earthquake, the tsunami rushes through the city of Kesennuma in Miyagi prefecture, north-east Japan, sweeping away cars and houses

video
Amateur video shot by residents of coastal towns in Miyagi prefecture, north-east Japan, captured the destructive force and deadly ferocity of the tsunami after the earthquake on Friday 11 March

video
Footage of the blast at the Fukushima Daiichi No 1 nuclear plant in north-east Japan which is under a state of emergency after the earthquake and tsunami

video
Survivor testimony from Miyagi prefecture recounts the devastating effect of the Japanese tsunami

video
Camcorder footage shot by a resident of Ishinomaki, Miyagi prefecture, chronicles life as an evacuee following Japan's earthquake and tsunami on Friday 11 March

video
A devastating six-metre-high tsunami sweeps into the port city of Kamaishi in north-east Japan following an earthquake of up to 8.9 magnitude

video
Video footage shot in various locations around north-east Japan shows raging tsunami waves rushing over embankments and flowing into cities and towns carrying vehicles, ships and houses inland

video
Evacuees take shelter in a Red Cross hospital in Ishinomaki, one of the few buildings which still has power in the city and acts as a magnet for people seeking warmth and shelter, as well as those needing medical treatment

video
Japan's prime minister, Naoto Kan, and MPs feel the 8.8 magnitude quake during a session of parliament in Tokyo. Media office workers are also seen reacting to the earthquake

video
In Yokohama, Japan's second city, south of Tokyo, buildings sway and debris fall from tall offices as a huge earthquake strikes off the country's north-east coast


video
Japanese prime minister Naoto Kan says radiation levels are 'significantly' higher around the Fukushima Daiichi nuclear plant, while cabinet secretary Yukio Edano advises people near the site to stay inside

Kalo ader yang baru nnt ambe masukkan lagi. Selamat menonton dengan keinsafan.

Mari kita lihat apa kata 'First old lady' kita:



Sape rasa setuju yang tsunami ni menunjukkan kegagalan jepun mengamalkan teknologi hijau? Not relevent enough la bagi ambe makcik oi.. Tu petanda dan amaran, bukan kegagalan.

Monday, March 14, 2011

Akhirnya.. Earning pertama dari Mr. Nuffnang!!

Assalamualaikum..
Pertama ssekali terima kasih ambe ucap kat Mr. Nuffnang kita yang mmg dikenali ramai. Setelah hampir sebulan berhempas pulas maintainkan blog ambe yang tak seberapa ini. Ditambah dengan bantuan rakan² komuniti blogger yang sentiasa setia menceriakan ruangan blog ambe ini. Inilah yang akhirnya Nuffnang bagi kat ambe arini:

Alhamdulillah, syukur sangat² ambe rasa malam ni. Pernah sekali ambe dah sgt² berputus asa dengan Mr.Nuff kita ni tetapi ramai rakan blogger suruh ambe bersabar. Semoga Mr. Nuffnang sentiasa bermurah hati dengan blog ambe ni. Wassalam..

Syukur Ya ALLAH,


Tsunami video paling ngeri!


Sini ambe ada jumpa video paling clear kejadian air yang melimpah menenggelamkan seluruh bandar Miyako tu.

Boobs Trick (18SX)

Berikut adalah video unik dan lawak mengikut sudut pandangan tak berilmiah ambe la. bagi yang tak suke tgk mende2 yang berunsurkan seksi, sila jangan tgk. Kalo rase-rase layak tengok baru play yer. Layanzzz:


Berita hangat di PokCoh.fm

Berikut disampaikan 'summary' berita hangat yang sempat ambe dengar kat radio ontheway balik dari anta bini keje td:

1. Datuk Lee Chong Wei mempertahankan kejuaraan perseorangan lelaki Kejohanan All-England di Birmingham, England pagi ini selepas menundukkan musuh tradisinya Lin Dan 21-17, 21-17. Manakala beregu negara Koo Kien Keat-Tan Boon Heong pula gagal mencapai sasaran yang ditetapkan mereka dan jurulatih untuk bergelar juara Seluruh England apabila tewas kepada pasangan nombor satu dunia Carsten Mogensen-Mathias Boe dari Denmark 21-15, 18-21, 18-21 dalam masa 61 minit.
 















2. Selepas 3 tahun berkhidmat sebagai Jurulatih Di AC Milan dan Real Madrid, Mourinho berhasrat untuk kembali ke kancah liga perdana Enggeris (EPL) pada musim depan.


3. Pelajar Malaysia berusia 20 tahun di tangkap di Lapangan Terbang Indonesia kerana cubaan menyeludup dadah jenis syabu dianggarkan bernilai lebih kurang RM 200 ribu. Dia mengaku diberi upah yang agak lumayan untuk membawa masuk dadah tersebut ke Indonesia.

Sunday, March 13, 2011

Kesilapan Metro Online hari ini

Selamat tengah hari semua pembaca PokCoh.

Cube tengok gambar dibawah, ianya kesilapan yang ambe kesan kat Metro online hari ini.


Haaa, gambar yang digunakan tidak berkaitan dengan berita yang disiarkan. KihkihKih, kerja overtime sabtu camni la jadinya.. hahaha

Klik gambar utk akhbar asal.

Happy moment for today captured!

Hehe.. FA Cup mlm tadi 12/03/2011

Ambe suke tgk posisi baru Fabio digandingkan dengan seirasnya Rafael dalam posisi sayap.

Pelajar sekarang dah naik lemak!

PORT DICKSON: Hanya kerana dikesan ponteng kelas, lima pelajar tingkatan satu sebuah sekolah menengah kebangsaan (SMK) di sini, mendakwa terpaksa menanggung malu apabila ditampar oleh guru mereka di depan rakan lain, baru-baru ini. Berita penuh diSINI.

Bukan semua la, tapi ambe heran betul la kalo setakat tampar pon dah nak report sana sini konon emosi terganggu. Dulu-dulu time ambe, bukan setakat tampar terajang, batang penyapu pon bley patah dihayun depan perhimpunan sebab ponteng kelas. Ok jer, Siap orang tu jadi sangat berguna lagi sekarang.

Kes macam atas ni, kalo nak amik tindakan, suruh budak-budak manja tu jer balik rumah takyah ke sekolah kalo tanak diajar berdisiplin secara denda.

*Ambe sendiri pernah kene tapak kasut armi atas dahi sebijik. Bukan emosi ambe  yang terganggu tetapi ambe plak yang malu dengan orang lain sebab perkara semudah kelas pon boleh ponteng.

Bile la..

Mood ambe sedeyh campur rezak.. reason sbb dokleh lagi satu mende BE pon dari nuffnang.. =(

Saturday, March 12, 2011

Repo Chick (2009) BRRip 475mb

Movie download pilihan PokCoh yang pertama untuk hari ini:


Ambe tengah download lagi ni. Nak review pon tak boleh gak sbb tak tgk lagi tapi movie ni release tahun 2009. Jadi, deme sumer bley dapat info pasal movie ni kat http://www.imdb.com/title/tt1379734.

Nak download jugak?  Pergi kat sini: Download

Areas affected by the quake (Japan)

No wonder la bandar kat miyagi lenyap terus. Earthquake dah la 8.8 SR. Dekat giler plak tu.

Trivia by BBC:
  • Four trains are missing along the coast, says Japan Railways; and a ship carrying 100 people was swept away
  • Fire has engulfed swathes of the coast in Miyagi prefecture's Kesennuma city, one-third of which is reportedly under water
  • A major explosion hit a petrochemical plant in Sendai; further south a huge blaze swept an oil refinery in Ichihara city, Chiba prefecture
  • Some 1,800 homes are reported to have been destroyed in the city of Minamisoma, Fukushima prefecture
  • A dam burst in north-eastern Fukushima prefecture, sweeping away homes, Kyodo news agency reports
  • At least 20 people were injured in Tokyo when the roof of a hall collapsed on to a graduation ceremony

Friday, March 11, 2011

Video Tsunami di Jepun - Part 2!

Keadaan di meeting room ketika earthquake berlaku:

Berita lain yang mengulas pasal tsunami ni, SKYNEWS tak silap:

video

Chupa Chupa Hota Hey

Hai semua!! 
Selamat menghabiskan cuti weekend anda dgn pelbagai aktiviti menarik bersama teman-teman dan ahli keluarga sekalian. Takde aktiviti? Tak percayalah, paling simple pon mai jenguk-jenguk blog baca banyak entri menarik disini.

Sempena mengakhiri detik mengharungi Jammed yang baru nak teruk tadi, iklan terpilih utk Segmen 'Chupa cuhpa hota hey' PokCoh hari ini ialahhhhhh...

DIGI SUPER RELOAD!

Haaaa.. Sesiapa yang pakai prepaid DiGi tu, banyakkan la reload bulan Mac yer sbb promosi ini hanya datang pada bulan ni. Pakcoh tak reload ke? Eh eh eh.. Ambe DiGi fans gak, tp ambe ni komitted lebeyh so ambe amik PostPaid Smartplan je.

Kihkihkih.. Klik banner untuk maklumat yang terperinci.

Video Tsunami di Jepun - NEW!





Yang ni lebih kurang sama tapi lama skit..


Itulah kuasa pencipta Alam kita ya tuan-tuan dan puan-puan. Marilah kita sama-sama doakan agar bumi mereka kembali pulih dan juga keharmonian bumi kita terpelihara. Amin~

Selipar ikan kembung

Hurmm, sape-sape yang nak masak ikan kembung utk lunch arini, jangan tersalah masuk ikan kembung dibawah yer. Termuntah hijau nnt org yang makan tu.


Thursday, March 10, 2011

Lagu nyanyian Usop HKLBR



Lagu diatas bertemakan pintu taubat yang sentiasa terbuka. Dinyanyikan Syed Mohamad Asri. Tak kenal? Mamat bawah ni ha:

Tottenham singkir AC Milan

Tottenham (1) 0-0 (0) AC Milan

WHERE THERE'S A WILL ... Spurs stars mob defensive hero William Gallas at the full-time whistle

Keputusan seri 0-0 sudah cukup untuk pasukan Tottenham menyingkirkan gergasi itali, AC Milan dari kempen EUFA Champions League tahun ini dengan kemenangan aggregat 1-0. Gol kemenangan Tottenham dijaringkan Peter Crouch di San Siro.

Dengan kemenangan tersebut, pengurus Tottenham, Harry Rednapp merayu kepada UEFA agar tidak ditemukan dengan Barcelona dalam saingan suku-akhir- TheSun.

Perlawanan lain pula menyaksikan Arsenal disingkirkan oleh Barcelona dengan kekalahan 3-1 di Nou Camp.
Arsene Wenger
Kecewa ... Arsene Wenger

Malaysia layak ke pusingan ke-2 kelayakan Olimpik zon Asia

Kelayakan Olimpik : Malaysia VS Pakistan 2nd Leg
(2) Malaysia 0-0 Pakistan (0)



Berikutan masalah penghantaran signal oleh pihak penyiaran PAKISTAN, siaran langsung perlawanan ini tiddak dapat disiarkan di MALAYSIA. Berikut adalah ulasan yang ambe jumpa dari sokernet.com.
Keputusan akhir perlawanan ini, Malaysia seri 0-0 dengan Pakistan dan seterusya melayakkan diri ke pusingan ke-2 kelayakan olimpik zon asia dengan kemenangan aggregat 2 berbalas 0.

 
Credit to sokernet.com

Argghhh, Internet lembap la plak

Selamat pagi Malaysia,

Ambe baru nak breakfast entri pagi ni.. huhuhu

Tp menu kali ni tak berapa mantap la sebab 'connection slow'. Menu mantap tukang masak dia off access pont. So, menu mantap yang ambe curik selama ni 'Sold Out' la pagi ni.


Terpaksa la ambe gune menu dari iPhone 3Gs ambe yang dah ketinggalan ni untuk sarap blog. Nasib baik menu ni murah je, ambe subscribe dari DiGi rm38 Jer sebulan. Unlimited plak tu, DiGi Smartplan.. Mesti Pilleyyy!


Wednesday, March 9, 2011

Season of the Witch (2011) PPVRip 400MB

Selamat Petang semua, Ambe baru je abes download citer Season Of The Witch lakonan Nicholas Cage tapi malam ni baru ambe nak layan. Time dinner ngan bini baru best kan. So, kalo nak review pasal citer ni pergi la kat SINI.

Quality yang ambe download ni PPVRip iaitu kurang skit dari DVDRip quality. Tp still best la gambar dia tak macam dalam wayang ah.

Kalo nak download pergi kat SINI. File ke-3 dia ade password: urgrove.com

Segala aktiviti download ambe tak bertanggungjawab yer. Dah abes layan tu delete la kalo rajin.KihkihKih.

Download

Makhluk ini mesti diusir dari BUMI! (18SG)

Assalamulaikum kawan-kawan,
Ape khabar semua? Moga sihat sejahtera.. Anda semua dah lunch blom ni? kalo blom elok la lunch dulu sebelum tgk video yang ambe post ni. Kalo dah makan, layannnz dulu:

video

Tu dia kawan-kawan, ini makhluk ambe sebagai manusia pon taknak mengaku dia ni dari golongan manusia. Tidak sedarkah manusia ini yang dia hanya lah diberi pinjam hidup yang sesingkat usia bertapak dibumi ALLAH ini sampai tergamak berbuat zalim kepada binatang.. Anak binatang plak tu! Kita anak manusia yang ada akal pon tak boleh nak berfikir.. Ini kah lagi anak binatang. Ambe kalo jumpa pompuan ni dan diberi kuasa untuk menghukum, ambe tak bunuh pompuan ni takpi ambe nak seksa dia selama ambe idup.

Promotion iPhone 4 dari DiGi

Since ambe pon pakai iphone and pakai line DiGi, ambe nak promoe iklan ni.

Jangan lepaskan peluang menjadi salah seorang pengguna iPhone di Malaysia.
Dah ade iPhone nanti bley blogging anywhere anytime like me ^_^

Kalo suka main gaMe network spt fruit ninja or angry bird tu, bley la subscribe dgn #DiGiiPhone4 today! Cume perlu upgrade line je. Oh, cuma nak peringatkan disini promosi berakhir pada 3 April 2011.


Tuesday, March 8, 2011

Blog Pokcoh di-review kali pertama~

Selamat petang sumer,

Tadi mmg tgh down stress kat opis.. Tp thanks a millions kat kamarul sebab sudi jugak dia meluangkan masa untuk menjadi orang pertama yang review blog ambe ni.. Terus stress ilang, senyum lebar tercipta. Terharu sejuta bahasa. =)

Ape² pon thanks skali lagi kat owner blog CoreTaN hiDupKu atas review yang amat berharga bagi ambe tu.


L.I.P.S (Lovely, Image, Personality and Style Workshop)


Date : 31 March 2011
Time : 8.00 a.m. to 5.00 p.m.
Venue : Quality Hotel, Shah Alam
Fees : RM 265 (inclusive of morning tea, lunch, hi-tea and certificate of participation)

Lovely Image, Personality and Style (L.I.P.S) Workshop is a programme that aims to enhance the quality of professionalism, targeted mainly at UiTM and government agencies executive officers. This workshop serves as an enrichment and motivational guide to enhance a professional image. Focus of the programme is personality development and soft-skills enhancement, table etiquette, grooming and self image. All these are divided into three sessions; The Hard Truth about Soft Skills, Mannerism and Table Etiquette Made Easy and Boosting Self Confidence through a Make-over. The workshop will be conducted by three distinguished speakers, Mr Kamarulzaman Almarwan, a motivational speaker who specialises in professional training and coaching and also Chairman of Strategic Alliance Pte Ltd, Mr Hashim Fadzill Ariffin, lecturer in the Department of Food Service Management UiTM, and Mdm Siti Hasfizza Aswaty Sabjahan, host of Wanita Hari Ini (WHI), TV3. 

Download :

Lunch ape hari ini?

Hehe,
Sape tgh tension² tak lunch lagi tu.. layan nasi ni:


Dah, giliran ambe plak pergi lunch. Lepas ni nak masuk meeting plak. Zaassss!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...