Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Wednesday, September 28, 2011

Instructable #1 - How to cook an egg

"Terima kasih kepada askar² negara yang berjuang menjaga keamanan negara"

Dialog hampeh #2 - adik vs ayah

ADIK : YAH, NK MOTOR BARU ?
AYAH : 8A DULU
ADIK : YAH, NAK HANDPHONE BARU ?
AYAH : 8A DULU
ADIK : YAH, NAK JAM BARU ?
... ... AYAH : 8A DULU
ADIK : YAH, NAK KASUT BARU ?
AYAH : 8A DULUUUU
ADIK : YAH, ERR ..
AYAH : 8A DULUUUUU!
ADIK : NAK MAK BARU ?
AYAH : BILA ?
 
* Dialog diambil dari sumber yang tidak asli melalui fb dan pages.. feel free to copy and edit /paste anywhere due to copyright reserved not existed for this kind of thing! 

Tuesday, September 27, 2011

Dialog hampeh #1 - Man vs Mamak

Man : dey mamak apa password WIFI kt sini?
Mamak : apa WIFI??
Man : ini kedai punya interner la..
... Mamak : Ooo..itu mcm kalu, password dia tajupakale jugak Man : hah??
Mamak : "tajupakale..!"
... Man : Apa tu..??
Mamak : Aiyoo..awk tnya passwordkan..tajupakale la..
Man : Password dia tajupakale..!
Mamak : ya..tajupakale
Man pun menaip T.A.J.U.P.A.K.A.L.E. (ternyata salah)
Man : dey, mamak apa password dia??
Mamak : tajupakale la...sudah tnya byk kali jugak..aiyoo!!
Man : kau bg salah la, tu yg aku tnya balik
Mamak : mana ada slah..tajupakale
Man : x boleh la dey!!
Mamak : boleh la...
Man : ko dtg sini tgk aku taip..(mamak tu pun dtg) kalo x boleh kepala ko aku taju!
Mamak : aiyoo abg jgn marah la..awk satu kali saya tengok (Man pun taip)
Man : ko tgk aku taip T.A.J.U.P.A.K.A.L.E... tgk,mana dapat!!
Mamak : dey, abg mari sini saya taip..awk kasi tekan salah butang jugak..
Man : eh, ye ke...kau tekan la
Mamak : ini mcm tekan la 7777
Man : "ini TUJUH EMPAT KALI..!!"
Mamak : betul la saya cakap tajupakale..
Man : %@$#@%#!!!!...



* Dialog diambil dari sumber yang tidak asli melalui fb dan pages.. feel free to copy and edit /paste anywhere due to copyright reserved not existed for this kind of thing! 

Tuesday, September 6, 2011

Perempuan dan Isteri

Ada beza ke tak?

1. Naluri diorang mungkin sama tapi fitrah diorang dah jadi berbeza. (ni pandangan tidak professional aku)
2. Perempuan ramai tak suka boyfriend diorang dia bile berlaku perbalahan. Isteri pula faham kenapa si suami buat tak endah bile berlaku pertengkaran.

3. Perempuan sering menganggap perangai lelaki adalah perangai sebenar tetapi hakikatnya perangai suamilah perangai yang sebenar.

Kesimpulan, berdiam dan bersabar lebih baik untuk semua pertelingkahan kerana amarah manusia membawa kepada lebih banyak masalah kalo dituruti.

YG PASTI: Pujilah wanita² dan isteri dengan pujian yang jujur dan ikhlas TETAPI jangan lupa menasihati sebaiknye terhadap kesilapan dan kejahilan mereka. KERANA ada sebab ALLAH melantik LELAKI sebagai pemimpin di muka bumi.


Monday, July 25, 2011

anak PERANTAU

Kenal gambar kat atas neyh?
Sempena nak menyambut ketibaan Ramadhan Al-Mubarak dan Eidhul Fitri ni, ambe nak ucap kepada anda:
SELAMAT PERBANYAKKAN IBADAH DAN TAUBAH serta BUANG YANG KERUH AMBIL YANG JERNIH

dan tidak lupa kepada diri ambe:
BILA NAK KEJE KAT TANAH AIR TERENGGANU ni!!!!!
Liku hidup di Bandaraya KL mmg mengajar erti nikmat kekampungan yang aku dapat ketika kecil dulu.

Tolong la banyakkan kerja2 IT kat Terengganu ni.. hehehe..

Thursday, June 23, 2011

Certified Hacker photo contest! iPAD2 to be won!

Hi! Greeting all og my frendzzz out there..

Salam 1Malaysia juga! Disini saya nak mengajak kawan² untuk menolong saya menambahkan like dekat photo saya dalam memenangi photo contest anjuran EC-COUNCIL ACADEMY yang menjadi salah satu top training provider untuk IT security.

Step² nya mudah sahaja!!!!

1. like page facebook EC-COUNCIL (you must have facebook account). Klik sini

2. like photo saya yang berikut:

Klik pic diatas untuk pergi ke photo page. Atau klik SINI

DONE! A MILLION THANKS FOR YOUR VOTE!!!!


Monday, May 23, 2011

Mane ilangnye ChurpChurp?

Huhu.. tajuk pelik je.. tp tu la hakikat churpchurp ambe ni.. Biasa hari² ade sampai 4 - 7 kempen ambe promote.. Tetapi arini???? Satu je yang ade dari churpy ni.. tu pon rm300 je left to be reward T_T

Takpe lah, satu pon satu lah janji ambe promote tentang keselamatan para pengguna di Malaysia ni. Meh usha promosi ape kali ini.. Klik sini

or gambar ni


Selamat Mengusha!

Friday, May 20, 2011

First adsense payment received!

Alhamdulillah..
Sedikit mengantuk balik dari shift malam td.. On the way balik rumah terus singgah PUBLIC BANK untuk ambil gaji dari google adsense.

Ni kali pertama ambe cash out money dari GooGLe inc. melalui western union. Taklah banyak mane pon. Cukup-cukup untuk minimum cash out je..


TQ pakcik gugel.. lain kali bagi banyak2 lagi yer!

^_^\/

Thursday, May 19, 2011

Senyuman membawa kebahagiaan...

Kenapa senyuman itu sedekah?
Kerana senyuman itu dapat membuatkan seseorang itu merasa gembira. Apabila kita menyedekahkan seringgit kepada seseorang, tentunya mereka akan merasa gembira.
Maka, sedekahkan senyuman juga dapat menggembirakan orang.

Jom kita berikan senyuman yang paling menawan walau dimana kita berada..


Kempen Hari Khamis

Sesi mempromosi kempen² terbaru dari Mr Churp Churp. Jom tgk jangan tak tgk! Klik sahaja dekat gambar² dibawah. 
!Thanks for Your Support!






Monday, May 9, 2011

TTL default values

The following are a list of TTL values that i’ve had laying about (please let me know if you have others to add or if there are any errors)

OS/Device Version Protocol TTL
AIX
TCP 60
AIX
UDP 30
AIX 3.2, 4.1 ICMP 255
BSDI BSD/OS 3.1 and 4.0 ICMP 255
Compa Tru64 v5.0 ICMP 64
Cisco
ICMP 254
DEC Pathworks V5 TCP and UDP 30
Foundry
ICMP 64
FreeBSD 2.1R TCP and UDP 64
FreeBSD 3.4, 4.0 ICMP 255
FreeBSD 5 ICMP 64
HP-UX 9.0x TCP and UDP 30
HP-UX 10.01 TCP and UDP 64
HP-UX 10.2 ICMP 255
HP-UX 11 ICMP 255
HP-UX 11 TCP 64
Irix 5.3 TCP and UDP 60
Irix 6.x TCP and UDP 60
Irix 6.5.3, 6.5.8 ICMP 255
juniper
ICMP 64
MPE/IX (HP)
ICMP 200
Linux 2.0.x kernel ICMP 64
Linux 2.2.14 kernel ICMP 255
Linux 2.4 kernel ICMP 255
Linux Red Hat 9 ICMP and TCP 64
MacOS/MacTCP 2.0.x TCP and UDP 60
MacOS/MacTCP X (10.5.6) ICMP/TCP/UDP 64
NetBSD
ICMP 255
Netgear FVG318
ICMP and UDP 64
OpenBSD 2.6 & 2.7 ICMP 255
OpenVMS 07.01.2002 ICMP 255
OS/2 TCP/IP 3.0
64
OSF/1 V3.2A TCP 60
OSF/1 V3.2A UDP 30
Solaris 2.5.1, 2.6, 2.7, 2.8 ICMP 255
Solaris 2.8 TCP 64
Stratus TCP_OS ICMP 255
Stratus TCP_OS (14.2-) TCP and UDP 30
Stratus TCP_OS (14.3+) TCP and UDP 64
Stratus STCP ICMP/TCP/UDP 60
SunOS 4.1.3/4.1.4 TCP and UDP 60
SunOS 5.7 ICMP and TCP 255
Ultrix V4.1/V4.2A TCP 60
Ultrix V4.1/V4.2A UDP 30
Ultrix V4.2 – 4.5 ICMP 255
VMS/Multinet
TCP and UDP 64
VMS/TCPware
TCP 60
VMS/TCPware
UDP 64
VMS/Wollongong 1.1.1.1 TCP 128
VMS/Wollongong 1.1.1.1 UDP 30
VMS/UCX
TCP and UDP 128
Windows for Workgroups TCP and UDP 32
Windows 95 TCP and UDP 32
Windows 98 ICMP 32
Windows 98, 98 SE ICMP 128
Windows 98 TCP 128
Windows NT 3.51 TCP and UDP 32
Windows NT 4.0 TCP and UDP 128
Windows NT 4.0 SP5-
32
Windows NT 4.0 SP6+
128
Windows NT 4 WRKS SP 3, SP 6a ICMP 128
Windows NT 4 Server SP4 ICMP 128
Windows ME ICMP 128
Windows 2000 pro ICMP/TCP/UDP 128
Windows 2000 family ICMP 128
Windows Server 2003
128
Windows XP ICMP/TCP/UDP 128
source: http://security.crudtastic.com/?paged=3

Monday, May 2, 2011

Apa yang anda bangga ketika di Universiti?

Okeyh, ini malam sebelum ambe start bekerja, eloklah ambe share skit kenangan² lame ambe. Kali ini ambe nak share kenangan ketika menuntut di Universiti. Ambe amik ijazah kat UiTM Shah alam. So, ambe percaya setiap orang ade perkara yang boleh dikatakan dia 'proud' about him/herself aite? Seperti ambe, selain belajar, kenangan yang paling membanggakan ambe dan tak boleh lupa la senang citer ialah penglibatan ambe dalam Persatuan Pancaragam UiTM ni.

Seperti semua sedia maklum, pancaragam ni macam² alat ade. Ada drum, clarinet, trumpet dll. Ambe? hehe.. ambe main alat ni je,
Ni bagpipe, bagi sesiapa yang tak kenal lagi.

Friday, April 29, 2011

Amalan malam Saiyyidul Ayyam

Hari Jumaat merupakan penghulu bagi sekalian hari yang ada dalam seminggu. Justeru itu, pada hari Jumaat terdapat amalan khusus yang sewajarnya dilakukan bagi mendapat pahala sunat yang tidak ada pada hari yang lain.

Hari Jumaat atau dikenali juga dengan nama Sayyidul Ayyam (Penghulu segala hari) adalah hari yang utama. Hari yang mustajab doa, hari pertambahan kurnia daripada Allah swt, hari penuh keampunan dan barakah, hari untuk umat nabi Muhammad dan terpelihara dari fitnah kubur sesiapa yang meninggal dunia pada hari atau malam Jumaat. Nah.... begitu istimewanya hari Jumaat!

Pada malam Jumaat , kita digalakkan:
  • membaca surah al-Kahfi dan surah Yassin. 
  • Juga membanyakkan zikir, doa dan selawat.
  • Pada pagi Jumaat, Imam solat Subuh akan membaca Surah as-Sajadah dan akan sujud Sajadah. 
  • Juga digalakkan membaca Surah al-Insan, zikir, selawat dan membanyakkan doa.
Kepada kaum lelaki,
  • disunatkan mandi sebelum solat Jumaat, memakai bau-bauan, bersegera ke masjid, memotong kuku dan misai, berjalan kaki ke masjid dan memperbanyakkan membaca Al-Quran dan zikir. Kemudian Solat Jumaat dan mendengar Khutbah Jumaat.
  • Digalakkan banyak berdoa kerana pada hari Jumaat ada waktu yang mustajab berdoa.
Justeru banyak kebaikan pada hari Jumaat, marilah kita terus beramal dan istiqamah melakukannya kerana ganjarannya yang hebat daripada Allah swt.Ranung²kan dan selamat beramal..

Suara kelahiran Timbalan Perdana Menteri


Haa.. ni bukan suara TPM kita tau.. tapi suara puteri beliau bernama Najwa, yang baru release Album hangat beliau. Malique bertanggungjawab dalam menaikkan nama beliau sebagai artis. Ambe suka style lagu dia sbb ala² Lily Allen. Daring voice.

Apabila iPad di'BAND'kan

Haaa.. sape apple fans kat sini? Cam ambe cume ade iPhone je. Kat sini ambe bawakan sekumpulan pengguna iPhone dan iPad yang sgt kreatif menubuhkan sebuah BAND. Ya! sebuah BAND.
Band Rock dar iKazan, Russia telah membuat konsert dengan hanya menggunakan iPhone dan iPad. Tak percaya? Saksikan nya..

Universiti of Maknyah

Thailand ni tak abes² dengan populariti golongan transgender mereka. Baru² popular kejap maknyah yang masuk Thailand got Talent yang suara sedap gile tu. Kali ni, Kecoh di satu universiti disana, menempatkan golongan² laknat ini dalam kelas khas untuk mereka. Agak² nye, pelajaran mereka pon khas kut yer?


Thai Transsexuals Class   bizarre 

Champion tak semestinye tak GAGAL

Kalo anda rasa anda hebat, jangan anda fikir anda akan sentiasa hebat.. Saksikan kebodohan juara ini:

Thursday, April 28, 2011

Rooney akui kesilapan..

'I understood that I made a mistake. I admitted that and I apologised.'

Kini baru ku tahu..

Arghhhhh... perkataan yang tubik dari mulut ambe kalo otok ambe serabuk berok.. hahaha.. Maklum la keje makin betimbun-timbun kat opis ni..

Tp hok pelik nye ambe bukan tension sebab kije nim.. tp sebab bawoh nim..


Thor tubik arini kat mesia. Frust nungging sebab malam nim abih keje kul 9 mlm, bini ambo pon same abih 9 mlm jugok.. Doh celoh mane nok layan wayang gambor nye? Haishhh.. Esok keje lagi, lusa tulat mesti ramai org booking nyer.. Sabor je la...

Hurmm, baru ku tahu puncanya.. hahahha

Wednesday, April 27, 2011

Ingin jadi Jutawan di Pizza Hut?

Okeyh, title tidak melambangkan ape yang ambe tulis. Ia hanya simbolik joint venture antara dua kempen terbaru yang ambe join, maka jadilah Tajuk diatas.. muahahaha..


 Program ini untuk menggalakkan orang untuk melibatkan diri dalam bidang STOCK TRADING. Biasalah main saham sumer org tau potential untuk jadi Jutawan kan. Program ini mendapat kerja sama OSK Investment Bank. Apa-apa pun, nak join bidang saham menyaham ni, make sure kaunter dagangan yang anda pilih itu mestilah melepasi SYARA' yer kawan-kawan. Halalan Toyyiban..

2. Same dishes, pay half
 
Okeyh, PIZZA HUT. I dun think that you all didn't noe wat de heck is PIZZA HUT aite?
So, for a limited time promotion, daily from MONDAY to FRIDAY, each person can choose one of their order items to get 50% discount.
TAPI! Tidak termasuk PIZZA HUT di KLCC dan GENTING HIGHLAND yer.

Nak tau lebih lanjut jangan tanye ambe, CLICK jer kat gambar-gambar promotion tu.
HAPPY CHURPING! 

Result First leg UCL Semi-final



Schalke04 vs Man United
First leg Champs League Semi-final
2.45 pagi
April 27 2011
Veltins Arena

Tuesday, April 26, 2011

iLuv.bloG perlu diBOOKMARK!

Banner ini adalah lambang kemajuan blogger Malaysia

Mungkin ada dikalangan anda yang belum pernah jumpa banner atas ni.
Setiap yang popular dan maju, ada permulaan. Jadi inilah permulaan bagi kita semua para blogger MALAYSIA khususnya sama² berkongsi cerita, idea, pengalaman, pengetahuan mahupun pemberitahuan umum agar kita bersatu dibawah satu bumbung dipanggil..
MALAYSIAN BLOGGER!

Daftar segera disini, tanpa anda yang memulakan, siapa lagi? Takkan nak harapkan org indonesia or singapura yang menaikkan komuniti kepunyaan kita kan.

InsyaALLAH, its a good start to make your blogs known to others around the world.

Anda blogger? Jika YA, web ini sepatutnya ada dalam senarai BOOKMARK anda.

Monday, April 25, 2011

Sesi membalas 19 kunjungan Pakcoh

Salam *ISNIN MALAM* semua blogger and pembaca.. Since orang lain melepak bersama famili kat rumah and ambe plak terpaksa menghempas pulas kat opis ni bekerja, ambe nak amik mase balas balik semua kunjungan blogger dan reader yang bertandang ke blog ambe sejak tgh hari tadi. So, senarai orang yang sangat baik hati dan sudi menceriakan blog ambe ini termasuk lah:



Fuhhh.. kepenatan jugak membalas kunjungan para sahabat ambe ni.. yang penatnye sbb..

AMBE MEMBALAS KUNJUNGAN ANDA DENGAN MENYUMBANG SATU TEKANAN TETIKUS PADA KESEMUA IKLAN² DENGAN HARAPAN SEMOGA ANDA MENDAPAT GANJARAN DARI HASIL KLIK SAYA TERSEBUT. 

SEKIAN UNTUK SEKARANG..

Kempen Churp Churp Updated

As-salam and good day readers and bloggers!

Seperti biasa, once in a while, ambe akan update kempen² keamanan ambe iaitu ChurpChurp yang menjadi pengiklan paling senang mendapatkan income sampingan.

Iklan² yang ambe pilih hanyalah berdasarkan iklan yang tidak mempunyai unsur perjudian dan maksiat yang ketara. So, inilah kempen² terbaru pilihan ambe.




Hehehe, nak join kempen ambe? klik sumer gambar kat atas, then tinggalkan link blog anda kat comment yer. Wajib saya membalas balik..

Friday, April 22, 2011

Who the eff is JUSTIN BIEBER???


Hahaa.. sape-sape fans dia yang kat Mesia ni jangan marah ambe yer.. ambe just post ape yang mmg betul-betul berlaku je.. Saksikan..

Do u agree?


Okeyh, santai moment.. tajuk omputih tapi ambe tulis malays je ea.. huhu.. Balik solat jumaat kelaparan, tp bukak google dulu browse the funniest pic. Top 1 agak funny but bg ambe ade ranking bawah yang lagi funny. Tapi sambungan bawah ni seksi skit tau.. Jangan bukak kalo tanak tgk yer..

Thursday, April 21, 2011

The Roommate (2011) BDRip MKV Mediafire

Akhirnye!! Setelah sabar sekian lame menunggu.. Dapat jugak ambe download citer ni BR quality. Kalu nak download jugok, KLIK SINI.

Nota: Sendiri download sendiri tanggung..

LAYANNZZZ

Hot! Piala Raja Sepanyol Rosak [video]


Piala raja sepanyol Rosak teruk!
**************************

Jom ketawa di China

Kalo anda bercuti/outstation/tersinggah/yang sewaktu dengannya, silalah ambil kesempatan untuk menggelikan hati anda sekejap bila berjumpa sign board ini...

9 jenis anak syaitan menurut Umar al-Khattab RA

Umar al-Khattab r. a berkata, terdapat 9 jenis anak syaitan :

Wednesday, April 20, 2011

Sebagus manakah boyfriend anda?

Ada boyfriend? Anda sayang boyfriend anda? Dah kenal ke perangai mereka? Make sure mereka takde perangai macam kat bawah ni sebelum anda panggil mereka boyfriend:

Tuesday, April 19, 2011

Cool Baby again..

Kalo anda ada baby yang kecil2 comel and adorable, pasti anda sentiasa rakamkan aksi mereka untuk tatapan penyejuk hati kan.. Saksikan kekiutan baby kali ini:

Selebriti yang tidak dijamah usia

Berikut adalah sedikit sebanyak artis yang famous dan telah lame dalam industri hiburan antarabangsa.

Monday, April 18, 2011

Ferrero Rocher Murah!!

Nyum-nyum!

Thursday, April 14, 2011

Kid Boxing? Soo cuteee...

Hahaha.. agaknye ada tak lagi pertandingan macam ni kat Malaysia? Kreatif betul korea ni mengeratkan kekeluargaan..

Apabila klip kertas digunakan bukan untuk kertas

Membazir beli klip kertas sbb tak guna? Why not uols guna untuk keperluan lain? Sini ambe bagi cadangan yang org lain buat dah.. =))

Wednesday, April 13, 2011

Koleksi manusia mirip character komik

Peter Griffin dari Family Guy

Goals of Manchester United EUFA 2nd Quater-final

Last night hero of MANCHESTER UNITED was JISUNG PARK and CHICHARITO.
UNITED is the only club from England that pass to Semi-Final.. Viva la United!

Tuesday, April 12, 2011

Bloglist CoReTan HiduPkU


Jom join bloglist CORETAN HIDUPKU? Kalo anda katakan YA! Klik SINI.

Oklah, ketika menyetai bloglist yang dibuka pada 5 Apr 2011 ini, follower beliau serama 232. Ambe dah lame jadi follower dia. Yang ambe suka pasal blog dia ni ialah template dia yang simple. Pilihan warna yang sesuai dengan design seakan² diari atau buku nota ini membuat kan kita senang untuk membaca entri nukilan beliau.

Syabas untuk beliau. Tp yang paling menarik jari ambe untuk menekan sebab beliau ialah ahli nuff² jugak.. hahaha

Bakal nama anak terbaru Beckham

Los Angeles - Isteri David Beckham, Vistoria Beckham, kembali membuat sensasi. Kali ini dia akan memberi nama anak nya yang bakal dilahirkan dengan nama sebuah tempat.

Monday, April 11, 2011

Pakaian tentera AS mengikut peredaran zaman

1. Revolusi Amerika (1770-an)


Ronaldo tak perlukan Real Madrid

Betul ke ang  ni Pokcoh? Ehhh, betul la.. Pada pandangan ambe yang berilian ini, Real Madrid la yang perlukan si kaki dewa bola sepak ni.. Mane tak nye, ke mana je mamat ni pergi, jadi top player.. Mmg boleh buat kepala sendiri la.. Tak caye? Tengok ni..

Sunday, April 10, 2011

Bila salji diturunkan, penjiwa seni memulakan rentak

Inilah yang mampu dilakukan bila otak manusia yang digunakan dengan kreatif skali. Juga memerlukan kemahiran yang jarang dikurniakan kepada manusia.. Layannnzz

Wanita paling besar... di dunia bertarung nyawa.[video]

Macam² cara dah manusia kat dunia ni nak menjadi yang terhebat di mata dunia. Sampai ade yang sanggup buat mende² pelik sampai tak fikirkan kesihatan dan nyawa. Saksikan kisah salah seorang pemegang rekod dunia ini mendapat kompilasi hasil dari usaha beliau mencari nama..

Saturday, April 9, 2011

Model pakaian yang menyebabkan ramai pasangan bercerai/bergaduh!

Lihat sahaja penampilan model ini, kompem lelaki tak senang duduk kan? kan?

4 Lelaki transeksual terkenal

Menjadi seorang transeksual sering dicemuh dan dipinggirkan. Tetapi, tidak bagi empat orang tersohor di pentas dunia ini. Mereka mampu menjadi orang berjaya meskipun berstatus transeksual dan hal itu tidak menghalang mereka dalam berkarya.
Empat wanita ini dulu lahir sebagai lelaki. Siapakah mereka?

Kenali bentuk tubuh wanita (13SX)

Dibawah ni ambe jumpa beberapa jenis body wanita. Anda tau masing² mempunyai kemahuan dan taste yang berbeza-beza.. So, decide la yer sendiri.. Tak sesuai di tonton oleh budak yang tak mumayyiz..

Thursday, April 7, 2011

Rooney hero MUFC

Chelsea             0 - 1       Manchester United

Wayne Rooney sekali lagi menjadi hero Manchester United apabila menjadi penjaring tunggal perlawanan suku akhir pertama EUFA Champion League Cup menentang Chelsea di Stamford Bridge malam semalam.

Monday, April 4, 2011

The next messi? Even better than him!

Kali ni ade video.. sbb ambe tanak ulas banyak2.. tgk tajuk pon deme sumer tau kut. Video akan menerangkan segalanya. Cuma summary dia, budak ni dari Jepun.

Pelacur Tertua di Dunia

Sunday, April 3, 2011

Apa yang terhasil dari teamwork [video]

Post kali ni ambe jupe kat youtube.. Memang bijop.. kali la kat malaysia bulih wak gini, ambe kompom gi tengok.

Saturday, April 2, 2011

Bukit Gambang Resort City weekend

Ini adalah scheduled entri.

Friday, April 1, 2011

Pergaduhan antara Menteri

Ni ambe sempat rakamkan insiden perbahalan dua Menteri pembayian yang berlaku kat dewan Parlimen dapur tertinggi. Saksikan..

Thursday, March 31, 2011

Ghadafi rupanya berasal dari Indonesia.

Haishhh.. Indon ni tak habes² ade mirip org² popular dunia.. Hari tu ambe post pasal Justin Bieber, kali ni PoKCoH bawa anda berjumpa Nurdin Halid yang mirip Presiden Muammar Ghadafi:

Kembar David Blaine

Hehehe, guane deme? Sihat dok? Arini ambe nok share video kembor david blaine.. Ni hanyalah santapan minda supaya dok ngatuk ketika bekerja. Memang sempoi video ni.. layannnnz..

Iklan² Nakal pilihan PoKCoH

Hehe.. santapan sebelum menghisap rokok tetapi selepas makan tengah hari.. Layannnz

Kasih sayang seorang ibu

http://1.bp.blogspot.com/_zFYDsZzXIFQ/TVN6sdA6ykI/AAAAAAAAABY/XDljnFiguoM/s1600/kasih%2Bibu.jpg

Wednesday, March 30, 2011

Step up prank

Agak² korang la kan, kalo buat kat 7 eleven ni kene makan penyepak tak?

Tuesday, March 29, 2011

Nak bagi yang mana satu?

Suatu hari anda berjalan² mencari pasangan, tibe², anda lalu didepan mereka.. Ditangan anda ade sedikit daging masak merah (kehkehkeh).. Anda akan bagi dekat mana satu?


Kenapa mabuk itu haram.

Semua orang islam yang waras pon tau kan kita tak boleh minum arak sebab memabukkan. AlQuran pon ade sebut dengan jelas. Kita saksikan video yang menunjukkan betapa jijik akibat mabuk ini. Papepon, ambe credit pada yang buat video ni.

Parking tercanggih didunia

Ilusi mata

Haaa.. sape yang tgh insomnia seperti ambe skang ni? Jom join ambe peningkan kepala supaya dapat tido sbb ambe mmg dah ponin kepalo sangat² angkara tak cukup tido siang tadi.. mula la keje mlm ngantok tahap gaban =(

Ok, jom mulakan sesi mata kita.. Tenung gambar bawah neyh 5 saat.. then try follow arus bulatan tu.. Berjaya tak? kihkihkih

Dah.. ambe follow arus ni sampei nak tumbang dah.. hahaa

Monday, March 28, 2011

Bukti ular pon ade nafsu (18SX)

Entri mengandungi unsur² lucah yang tidak keterlaluan. Bagi yang ingin melihat, sila pastikan otak anda waras dan berakal. Dah start tengok tu sila tengok sampai abis yer! Pokcoh dah tgk 2 kali dah.. hahaha

Boss, saya MC arini.

Saat pengguna memaki hamun talian hayat 100 untuk masalah TM, Brader ni amat bersyukur dapat mintak MC kat Bos sbb ade telekom yang tak lekang dek banjir.. huHuHu..

Gadis Boneka

Wang Jia Yun – Seorang gadis Highschool yang terkenal karena mirip dengan boneka.

Aksi lucah baby secara umum

Hehe.. ambe bawakan aksi yang terakam ketika baby ini membuang ttebiatnyer kat patung pompuan dihadapannya. Layannnzz..

Saturday, March 26, 2011

Video tertua di youtube

Hehe.. kali ni ambe nak share info sket.. Semua orang ambe anggap tau la ape itu youtube kan.. komuniti video sharing yang terkenal dimana menduduki antara 7 website paling banyak dilawat oleh (alexa.com).

Cutest puppy on the earth


Temui Boo - Puppy seakan patung yang paling kiut didunia. Puppy ini jenis Pomeranian. Boo memiliki hampir 1 juta peminat di facebook.

Friday, March 25, 2011

Fax bermula dengan 02

Fuh.. penat bukan main lagi ambe skang ni.. Bukan sebab keje tapi sebab kat sejam pusing2 mencari tempat ade servis fax. Lepas 3 pusat CC area wangsa maju ni ambe singgah tp sumer hampa, ambe try pergi kedai potostat kat seksyen 2. Nasib ade and 50sen je satu page.

Tp lepas settle fax tu baru ambe perasan yang alamat fax tu di Menara KLCC, tp nombor dia bermula dengan 02-XXXXXXXX. Betul ke tak ek? Ade sape2 tau?

Thursday, March 24, 2011

Gambar Panas Miley Cyrus

Miley Cyrus (16 tahun) baru-baru ini membuat pertunjukkan mengejutkan di depan khalayak.  Artis remaja yang popular melalui siri Hannah Montana ini menari seksi ketika menghadiri upacara pesta untuk meraikan projek filem terbarunya The Last Song. Akibatnya, perbuatan tak senonoh Miley ini mendapat cemuhan dan protes dari para hadirin yang lain. Kerana dia dianggap belum cukup umur untuk memperlihatkan tarian yang dianggap 'daring' tersebut. Jom kita tinjau foto-foto seksi Miley di bawah ini.
miley cyrus Foto Hot Miley Cyrus, Artis Remaja Amerika yang Menari Erotis di Depan Publik

Jangan tiru aksi ini! (18SX)

Warning! Amalan mencuri itu adalah haram dan salah disisi undang². Tapi terfikirkah anda bahawa ada yang sanggup mencuri menggunakan cara dibawah?

The King's Speech (2010) BDRip MKV Mediafire

Sape² yang tengah ade connection laju cam kat opis tu (ehem²), download ah cepat citer ni. Menang OSCAR 2010 ni.. Ambe pon tgh download lagi ni.

Nak download jugok ke? Holasss gi kat link ni : http://safelinking.net/p/ab7f12bf09
Quality terbaik dari ladang. BlueRay Rip tu..

Gathering kelab Mustang Poland 2011

Mustang Klub Polska
As-salam semua pembaca, sebelum memulakan kerja setelah rehat ni, jom kasi pecutan semangat skit macam geng² kereta Mustang ni.

Sape layan knight rider tau la pasal kete ni.

Mourinho: Saya akan kembali ke EPL

Jose Mourinho berhasrat untuk kembali ke Premier League. "Saya rindu EPL, dan pekerjaan saya selanjutnya akan ada di EPL. Ada urusan yang belum selesai," ujar Mourinho.

Sejarah perkembangan Apple Computer Inc.

Apple, atau lebih tepatnya adalah “Apple Computer Incorporated“, merupakan sebuah perusahaan komputer berpengkalan di Cupertino, California.

Manakala Mac atau Macintosh pula merujuk kepada produk-produk komputer yang dibuat oleh Apple Computer Inc (line of personal computer designed, developed, manufactured, and marketed by Apple Computer – Wikipedia), seperti MacBook Pro, PowerBook, iBook.

Sementara itu, perkataan “Mac OS” merujuk pada Operating System yang dikembangkan oleh Apple Computer.

Wednesday, March 23, 2011

Identiti sebenar Datuk T

Sebelum ini kita hanya mengenal kepala huruf T sahaja sebab diorang memakai kostum perisai untuk kekebalan diorang.. Jap tadi salah seorang dah mengaku siapa mereka. Maybe kamen rider merah kut yang bongkar.. huhuhu

Datuk T sebenarnye........

Datuk 'T' vs Datuk 'A'

Sekarang heboh pasal video adegan panas yang ditayangkan kat Hotel Carcosa Seri Negara KL tempoh hari. Sumber mengatakan dapat video tu dari Datuk T. So skang, ramai bertanya mengenai Datuk T ni siapa.. Korang rasa yang mane ek?

Ambe tak la amik port sangat.. cume ade bace dari sini:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...