Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Tuesday, August 25, 2009

Bangun Sahur..

aku tido mlm td agak lewat, 1.30 pg baru tido sebab aku baru abis memunaikan terawih bersendirian.. yer lah, keje abis kul 9mlm, cane nak sama2 ke mesjid..

Tp aku dipaksa bangun oleh satu situasi yg tidak asing bagi lelaki (paham2 diri la), sejuk2 gitu aku gi mandi.. mmg ketor badan.. aku nok sahur tp cam awal sgt, aku pong solat hajat dulu.. wirid2 dulu.. pastu kul 5.10am baru aku sahur... sambil layan citer tarzan versi lame kat astro.. miki2 balik, bagus kan kalo hari2 aku bley bangun sahur wak gini..

lupe nok kabo. aku sahur minum air ngan kek lapis tiger je.. abih.

2 comments:

  1. nok mandi.basuh la kaki dulu.baru dok ketor.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...