Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Tuesday, August 25, 2009

Convo Day

Banyok doh aku tgk org letok gambor convo dia..
Aku cukup 3 bulan baru dapat kutip balik gambo2 convo ni.. Bodo wase..

Dari sekoloh rendoh sapa aku convo, aku sekelas ngan budok ni..

Ni plop pic aku paling aku rase susoh aku nok posing..


Ni family member aku hok sudir hadir bersama

Cukup ah.. lengoh gok posen nok upload..

3 comments:

  1. eceh....sket ngat gmbor konvo mu..

    ReplyDelete
  2. zaty: nok wak gane, henpon aku pon itam putih.. ni pon nasib family paih bawok camera.. haha

    khalid: thanx.. kalo ske belanje lah skali..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...