Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Thursday, April 28, 2011

Kini baru ku tahu..

Arghhhhh... perkataan yang tubik dari mulut ambe kalo otok ambe serabuk berok.. hahaha.. Maklum la keje makin betimbun-timbun kat opis ni..

Tp hok pelik nye ambe bukan tension sebab kije nim.. tp sebab bawoh nim..


Thor tubik arini kat mesia. Frust nungging sebab malam nim abih keje kul 9 mlm, bini ambo pon same abih 9 mlm jugok.. Doh celoh mane nok layan wayang gambor nye? Haishhh.. Esok keje lagi, lusa tulat mesti ramai org booking nyer.. Sabor je la...

Hurmm, baru ku tahu puncanya.. hahahha

2 comments:

  1. ambe toksey book tapi dokgi nim.. maroh CEO tgv.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...