Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Friday, April 29, 2011

Universiti of Maknyah

Thailand ni tak abes² dengan populariti golongan transgender mereka. Baru² popular kejap maknyah yang masuk Thailand got Talent yang suara sedap gile tu. Kali ni, Kecoh di satu universiti disana, menempatkan golongan² laknat ini dalam kelas khas untuk mereka. Agak² nye, pelajaran mereka pon khas kut yer?


Thai Transsexuals Class   bizarre 



Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Thai Transsexuals Class   bizarre 

Malaysia kita pon sekarang ni dah start macam² isu pelik dan memalukan kan?

4 comments:

  1. errr kalau tgk sekali imbas tak pasan pon dyOwg nyah..

    siot betOl ;p

    ReplyDelete
  2. bukan main cantik lagi..nauzubillah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...