Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Friday, April 1, 2011

Pergaduhan antara Menteri

Ni ambe sempat rakamkan insiden perbahalan dua Menteri pembayian yang berlaku kat dewan Parlimen dapur tertinggi. Saksikan..


video
Dadaaadadadadada? Dadadadadaaa

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...