Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Wednesday, March 30, 2011

Step up prank

Agak² korang la kan, kalo buat kat 7 eleven ni kene makan penyepak tak?



Amacam? ade mane² krew volunteer? Bley masuk Bang bang boom ni..

3 comments:

  1. kalau kat malaysia payah..orang kita ni pemanas skit..

    hottest entry di blog khalis :
    Dunia coklat paling lazat

    Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

    ReplyDelete
  2. Tu ah.. untung² kene penampar dulu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...