Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Monday, February 28, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011


Bloglist aktiviti kembali!!! Hehe, since dah 3 hari ambe tak join mane² bloglist, arini ambe jumpe satu invitation utk join bloglist anastasyea yang di'refer' dari blog Ammar

Hurm, nak citer skit pasal blog anastasyea ni, actually ambe ni pon baru je tau kewujudan blog dia.. Tak explore abis lagi. Tp tgk dari recent post dia, entri nye banyak menceritakan pasal berita2 terkini la.. Pasal selebriti tanah air dan ade juga brita² hangat antarabangsa. So far, popular post dia ialah pasal Zizan Raja Lawak merebut Gelaran Maharaja Lawak.

Tp yang ambe tak pernah dgr ialah bloglist utk bulan mac ni dibuat satu bulan. Ambe baru lagi dlm blog ni so, tatau la plak bloglist ni bulanan.. Ke depends on owner? Papepon, Ame join bloglist anastasyea!! 
Klik SINI untuk join sama.

3 comments:

  1. hye as salam..
    salam perkenalan.
    dtg dri blog anastasyea..
    sudi2 la jenguk blog saya..
    follow awak...

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...