Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Sunday, February 27, 2011

Husna daycare!

Assalam sumer blogger2 dan pembaca2 yg sangat2 dihargai..

Entri kali ni special skit. Sebab nye ambe nak tunjuk gambo anak sedare ambe yg sulung yg baru berusia 3 bulan. Nama dia Husna Humaira. Ambe pergi dgn bini ambe semalam kat kajang sbb bosan duduk kat umah ni ha. At least dapat la jugok bini ambe blaja sedikit sebanyak nak mengurus baby ni. Mestilah dia pon kene prepare kan?kan? Enjoy the pic okayh.

Macam2 mimik muke dia pandai buat
Hihi, tidur dah lepas seharian melayan visitor


Hurm sebagai hadiah utk korang, ambe ade upload satu video pasal husna ni:

video 
Cute tak gelagat saya?


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...