Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Sunday, February 27, 2011

Testing blogskin baru

As-Salam semua blogger,

Fuhhh, almost 3 hours td spend masa blaja tweak blog.. Walaupon ambe ni selalu freelance buat website, Tp bab edit xml blog template ni mmg fail la.. Macam2 ambe nak ubah tak jalan.. Last² ubah yang mane patut and yang mane mampu je.. hahaa.. Commentl a sebarang kekurangan kut2 korang ade tak suke warna font yg susah nak dibace ke.. ambe try adjust kasi clear lagi nnt.. By all, can't wait to see your response..

2 comments:

  1. saya suka..minimal dan clean~ :-*

    ReplyDelete
  2. jgn lupa setiap kali lawat tu click la advertisement.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...