Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Monday, March 14, 2011

Tsunami video paling ngeri!


Sini ambe ada jumpa video paling clear kejadian air yang melimpah menenggelamkan seluruh bandar Miyako tu.

4 comments:

  1. sangat menakutkan.. tapi diorang masih boleh menangkap gambar..perghhh

    ReplyDelete
  2. pesal air die hitam arr??ade pape signifikan?
    huu...bila tuhan berbicara...

    ReplyDelete
  3. kali ni kete2 n bangunan2 yg hancur adalah yg real..bukan lagi kete2 mainan ataupun kotak2 macam dlm cite ultraman yang dorang cipta..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...