Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Friday, March 11, 2011

Selipar ikan kembung

Hurmm, sape-sape yang nak masak ikan kembung utk lunch arini, jangan tersalah masuk ikan kembung dibawah yer. Termuntah hijau nnt org yang makan tu.


9 comments:

  1. ikan kembung ke pokcoh?
    haha napok supe ikn ayer je kekekeke

    ReplyDelete
  2. kalo btl la ada ikan camni, takut kc nk mkn!! haha

    ReplyDelete
  3. hahaha...sian ikan tu.
    tapik mesti licin kalau dijadikan selipar ek...

    HAHAHAHAHA.....

    ReplyDelete
  4. hahaha....de gk ikan cm 2 an2...ermmm

    ReplyDelete
  5. kejam sungguh sape yg buat gitu kat ikan tu...!!!

    ReplyDelete
  6. erk? ikan betul ke tuh? tak kesian ke

    ReplyDelete
  7. @tricksrex

    wase ge ikan ayer dh.. biar ah.. sedara seikan tu..

    ReplyDelete
  8. Ikan Kembong ke ni? Tira tengok macam Ikan Tongkol je (adik beradik Ikan Tuna). Hahaha. Anyway, Tira suspect ini photoshop. Tapi still kelakar. Ewww, tak selera nak pakai.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...