Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Saturday, March 19, 2011

Kenali tok guru MJ




Icon pop dunia. Sape la yang tak kenal mendiang MJ ni kan. Tetapi seperti Bruce Lee yang mane kita kenal salah seorang tok guru beliau ialah Ip Man, disini ambe bawakan tarian salah seorang tok guru MJ:

video
Hebat tak? hebat tak?

Sape setuju dia ni tok guru MJ angkat tangan macam saya =)


3 comments:

  1. ha3..ble la pulak MJ wat camnie.. member2 die smkin jauh smkin jauh..malu gamaknye

    ReplyDelete
  2. Hahaha, lawak laa Pak Coh ni. Mana ada MJ menari macam ni. Kui kui.

    Jom lawat sini: Impian Tira

    ReplyDelete
  3. sungguh ku tak maaampu..menahan rindu..ahh ahh..wakakaka~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...