Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Thursday, March 3, 2011

Tolong!! Sikit lagi nak pintas

Assalamualaikum member² yang ambe kasihi,

Ambe nak promosi traffic skit lagi ni untuk tidak kalah kepada hari semalam. Kan kate org hari ini lebih baik dari semalam. So, takkan nak kalah dengan hari semalam kan.

Arrghhh, lagi 11 visits lagi.. macam mane ni =( .. Masa tinggal lagi 40 minit ni.

5 comments:

  1. arghh.. kalah jugak 2 visits.. =(

    ReplyDelete
  2. Pakcoh: Hahaha. Tira dah bukak tutup dah page ni pun leh kalah ke. Erm, takpe next time mesti ok punya :)

    ReplyDelete
  3. @Miss Tira

    Thanks tira for ur support.. u mmg best..

    ReplyDelete
  4. esok pasti lagi ok.....kan pakcoh.

    ReplyDelete
  5. @MamaChia
    btul tu mama.. mmg makin ok.. Alhamdulillah, semua support dari kawan²

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...