Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Thursday, March 17, 2011

32th anniversary at Wadi Hadramauth

Semalam 16 Mac, genap 33 tahun Ibu dan Abah ambe bersama mengharungi duniawi ini sebagai suami/isteri. Kebetulan Abah ambe ade conference kat KL ni, dapat la kitorang satu family yang tak berapa lengkap ni gathering nak celebrate ulangtahun hari bermakna diorang. Since ramai most of us keje dekat dengan area KLCC, so kami pon sepakat nak having dinner kat Wadi Hadramawt(Jln Ampang).

Yang nak sangat merasa yemen cuisine ni ialah Ibu ambe la sbb dia dah pernah tgk dalam channel travel kat astro tu.

So bawah ni la sedikit moment yang sempat diambil:


Ni bini ambe yang order. End up 4 org makan baru abis.

Semua ahli keluarga termasuk in law yang dapat hadir

Baru perasan ambe je yang xde dlm gambar. kikiki

Rase-rase hok mane tukang bayar?

Our first next generation. Husna Humairah. Hanya mampu melihat sebab gigi tak tumbuh lagi.. hehe
Lupa nok kabo.
1- Makanan kalo yang bernasi tu, mmg portion dia gile banyak! So, order la kongsi2 kalo anda nak datang ea.
2- Total 8 orang makan sampai kenyang ni Rm 230. Normal makan biasa2 kat KLCC pon ramai ni kitorang biasa abis Rm3++. So berbaloi la kalo ramai2 mencuba restoran ni.
3- Kalo pergi tu, ajak la orang yang suka belanja, baru bley makan free. Kihkihkih

5 comments:

  1. nampak banyak gile.. perghh.. takde tips ke dari parents.. camne leh sampai 33 tahun.. sangt kagum dan selamat ulangtahun diucapkan

    ReplyDelete
  2. Tips? hidup cara oldskool.. tak kenal dunia cyber. Suka duduk kampung. InsyaALLAH tak tergoda dek nafsu hiburan ni..jajajaja

    ReplyDelete
  3. owh!.. kedai yg perlu diterjah... any suggestion untuk pilihan makanan ke??

    ReplyDelete
  4. chicken madghout! lamb kebab..shish tawooG..seme sedap..kalo x suke air pekat2 jgn order selain air strawberry n air mineral..haha..yg len2 seme spisis pekat je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...