Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Saturday, March 5, 2011

Kamen Rider Malaysia


Ambe bawakan pembaca semua lawak pagi buta. Layannnnz..

video

Heh, ambe jumpa satu video yang sangat² kreatif bagi ambe. Video ni dibuat oleh sekumpulan Chinese. Ni kalo diorang banyak buat video² berbentuk camni lame² mesti bley dapat sambutan. Silap haribulan bley masuk Macam-macam FBI.

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...