Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Wednesday, March 9, 2011

Promotion iPhone 4 dari DiGi

Since ambe pon pakai iphone and pakai line DiGi, ambe nak promoe iklan ni.

Jangan lepaskan peluang menjadi salah seorang pengguna iPhone di Malaysia.
Dah ade iPhone nanti bley blogging anywhere anytime like me ^_^

Kalo suka main gaMe network spt fruit ninja or angry bird tu, bley la subscribe dgn #DiGiiPhone4 today! Cume perlu upgrade line je. Oh, cuma nak peringatkan disini promosi berakhir pada 3 April 2011.


5 comments:

  1. wah ni mesti iklan berbayar..ngee

    ReplyDelete
  2. ntah lah.. tak nampak pon BE naik =(
    Nasib kawan2 best.. tak putus asa nak share info..

    ReplyDelete
  3. wah,,pasni blh ada iphone le..heh..takderla..tak mampu le pokcoh nk hset mahal2 nie..

    ReplyDelete
  4. takdelah angah... blogger baru nak up mane nak jadi advertiser..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...