Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Saturday, March 5, 2011

Jom join Bloglist Pak Cek Biola..


 
Bloglist datang lagi. Kali ni bloglist dari PakCek. Jom sama-sama kita join bloglist PakCek untuk dapat backlink blog. 

Okay, Pak Cek suruh pilih blog atul ni nak kena masuk dalam kategori apa.
So, ambe nak blog ambe ni dimasukkan dalam kategori Blogku Cool.
Hehe. Boleh tak ??

Blog PakCek baru first time ambe masuk.. Ambe dapat kempen ni pon dari blog Rabiatul. Tq Rabiatul.. Tengok header tu macam budak music yang pandai main Biola tp tatau lah realiti dia ni camne. Kene tanya PokCoh  sendiri la.. Ehh, Pokcek la.. hikhik.. Pasni Ambe follow dia baru ambe dapat tau budak nye camne


 
3 Orang yang di tag:

3 comments:

  1. pok coh oo pok coh!! ahhaah
    maseh lah tag, tok dah masuk bloglist wan ni, ehhehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...