Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Monday, March 7, 2011

iPad2 - Percubaan pertama

Haa.. ambe browsing² internet tadi terlekat kat engadget.com ade tunjuk video pasal keluaran terbaru apple: iPad2. So, bawah ni antara function² terbaru yang menarik yang sempat divideokan:

video
source: engadget.com

Ambe bley cakap, kalo ambe ade duit, ini first thing yang akan ambe beli.. muahahaha

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...