Terima kasih atas kunjungan berharga anda. Jadikan ia berharga dengan bermain di column kempen saya (saya akan balas jasa anda).
Blog ini di'maintain'oleh blogger yang masih ayam dalam teknik editing. So kalo berat sgt nak load page tu, sila inform. Owner akan cuba buangkan any load yang tak perlu. Kalo ada sebarang cadangan lagi bagus. Send dekat
pakcoh@gmail.com

Monday, March 7, 2011

Promotion of the day!

Salam tengah hari kawan²,

Hari ini blog Pokcoh diMana-mAnA akan memperomosikan sesi....


Dalam bahasa ibunda kita:

Geli dengan bulu ketiak? Buangnya selama-lamanya dengan #BodySecrets . Cuma RM39.80 untuk sesi ini. Dapatkan nya dari #MilkADeal .

Haaa.. promosi ni macam kelakar pon ader.. Tp yang bestnya, harga asal Rm199 tau kawan². Arini dia bagi RM39.80. Apa tunggu lagi? Kata nak jadi model. hahaha

4 comments:

  1. Apa lagi.. sekali bayar tak akan ade bulu ketiak lagi.. jimat duit beli deodorant.. hahaha

    ReplyDelete
  2. betul2 berkesan ke nie? nak beli untuk orang rumah..he3

    ReplyDelete
  3. Tak rugi mencuba.. Rm40 tu skang skali makan dah abes..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...